">
post@ateamservice.dk Ring: +45 41 41 21 24

Handyman


Det er virkelig nogle tid og penge at spare på små opgaver! Mange private og virksomheder ringer efter en dyr håndværker hvis lamper skal sættes op eller køkkenet skal males. A-Team Service tilbyder at løse alle disse opgaver til en fordelagtig pris. Vi tilbyder løsning af alle opgaver inden for:

Maleopgaver: inden og udendørs maling, pletmaling
Havehjælp: hækkeklipning, græsslåning, fjernelse af ukrudt
Bortkørsel af affald: oprydning, miljøsortering
Rensning af: tagrender, havemøbler, fliser m.m.
Samling af: møbler og inventar
Opsætning af: gardiner, persienner, hylder, lamper, billeder, fladskærm, whiteboards m.m.
Rensning og polering af: træ-, linoleum- & vinylgulv
Slibning og oliering/lakering af: træværk
Alt forefaldende arbejde

Ovenstående er selvfølgelig kun en kort opremsning. Har du en eller flere opgaver, som ikke står beskrevet ovenfor, så ring venligst til os og beskriv opgaven. Vi ser gerne på opgaven og giver et uforpligtende tilbud. Vi medbringer alt værktøj og et stort udvalg af skruer/kroge/dimser og rawplugs. Vi er ikke for fine til det grove – og ikke for grove til det fine. Har vi fået en kopi af din to-do-liste så udfører vores handyman dem alle sammen efter aftale så du behøver ikke at kontakte forskellige firmaer.

Vi har kontor i Aarhus og kører i Øst Jylland, men vi kører gerne længere hvis opgaven kræver det. Vi yder allerede service i Aarhus, Skanderborg, Silkeborg, Randers, Ebeltoft, Grenå, Odder, Herning og Horsens.

Kontakt

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud